Dietwee ontwikkelde de designstrategie, het logo en de visuele identiteit voor 365. Daarnaast verzorgden wij eveneens tekst en fotografie in de verschillende brochures, en zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp van 365.nl.

Visuele identiteit
Gebaseerd op het merkconcept van THEY ontwikkelde Dietwee een identiteit waarin letterlijk onderstreept wordt wat belangrijk is en die tot in de kleinste details laat zien dat werk en leven onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn.

De fotografie die de campagne ondersteunt op internet en in brochures kenmerkt zich doordat echte werknemers in hun dagelijkse omstandigheden vastgelegd zijn. De beelden worden gecombineerd met relevante objecten

en energieke teksten. Deze eigenzinnige fotografie toont dat 365 verder kijkt dan zich puur te focussen op correcte zithouding en een medische keuring.

Over het design van 365
Tirso Francés, co-founder en creative director van Dietwee:
"365 is een organisatie die met haar focus op bevlogenheid om duurzame inzetbaarheid te realiseren de positie inneemt van deskundige inspirator. De naam is net zo veel een merk als een filosofie. Daar hoort een dynamisch en liefst intrigerend logo bij dat oorspronkelijkheid uitstraalt, openheid en beweging.

Stijn van de Ven, ontwerper van het logo:
"Werk en leven zijn met elkaar verbonden, maar soms ook niet. De combinatie van meerdere rollen die iemand in z'n leven vervult, zie je terug in de dubbele lijn van het logo, de balans en interactie tussen werk én privé.

Het is moeilijk aan te geven waar het ene ophoudt en het andere begint. Twee lijnen vormen samen drie cijfers, maar dat doen ze in elk cijfer op een andere manier. Zoals ook geen dag hetzelfde is. Er ontbreken stukjes en lijnen lopen door elkaar heen. Dat maakt het spannend en het is een mooie link naar hoe werk en leven tegenwoordig door elkaar heen lopen. Alles bij elkaar vormen ze een logo dat dynamisch en imperfect is, net als het leven zelf."

365 - visitekaartjes
365 pand
365 - brochure
365 - brochure
365 - brochure
365-website-07
365-website-08
365-website-09
Make it real.