XS4ALL biedt nu ‘First Class Internet’

De rebranding van XS4ALL is klaar. XS4ALL heeft een nieuwe positionering: ‘First Class Internet’. En er is een nieuwe campagne van reclamebureau N=5. Tijdens de ontwikkeling van positionering en campagne werkte Dietwee in nauwe samenwerking met XS4ALL en N=5 aan een nieuwe identiteit.

Wie echt is hoeft niet te schreeuwen

Telecom is een vechtmarkt: de ene aanbieder schreeuwt nog harder dan de ander. XS4ALL brengt eenvoud, aandacht en kwaliteit. Senior designer Stijn van de Ven: ‘De nieuwe positionering ‘First Class Internet’ vroeg om een scherpere merkstijl die de belofte ‘First Class Internet’ op alle niveaus kracht bijzet. Elke dag. Zonder schreeuwen.

Daarom: een ingetogen kwalitatieve merkstijl

De nieuwe merkstijl laat zien dat XS4ALL de echte premium aanbieder is. Op elk niveau in de communicatie en in elk detail, voel je dat XS4ALL streeft naar perfectie. Elke uiting – of het nou op het web is of een dm – is vormgegeven met een kwaliteit die je normaal gesproken niet ziet bij een internet provider.

Want internet is niet overal hetzelfde

XS4ALL bewijst dat je met slimme oplossingen, een uitstekende service en een hoogwaardige merkstijl heel veel kwaliteit kan toevoegen aan de internetervaring. Zo maakt XS4ALL op elk niveau van ‘gewoon internet’ First Class Internet.

Bekijk hier de volledige case.

xs4all-01
xs4all-02
xs4all-case-03
xs4all-case-02
xs4all-05
Make it real.