Springtij Forum gaat over de duurzame koers van Nederland. Op het jaarlijkse forum op Terschelling komen mensen met een visie op de duurzaamheidstransitie bij elkaar in een bijzondere omgeving van natuur en cultuur. De ideale voedingsbodem om met een frisse kop en geïnspireerd door elkaars verhalen tot nieuwe inzichten te komen. Van hoog-over gedachtes tot concrete acties.

Springtij Forum gaat haar tiende jaar in en is nu relevanter dan ooit. Dietwee heeft al jaren de focus op duurzaamheid en daarom zijn wij zeer enthousiast Springtij te helpen in de volgende fase te komen. Als centrale partner in de communicatie zijn wij voor dit jubileumjaar aan boord gestapt. We hebben de intentie tot een meerjaren samenwerking naar elkaar uitgesproken.

Een energieke push van de identiteit, de communicatie en een focus op een rijker cultureel programma zijn de pijlers waar we mee van start zijn gegaan. Bij het creëren van de nieuwe website verbeelden we de essentie van het Springtij Forum met een eigen taal-, fotografie- en filmstijl.
 
Wij verheugen ons nu al op het najaar. Springtij Forum vindt plaats op 26, 27 en 28 september op Terschelling.

springtij-1
springtij-2
springtij-3
springtij-4
springtij-5
Make it real.